Arka Golv & Måling

Logo | visuell profil | Bildekor | Facebookside | Nettsted | Mini kundeportal

Oppgave

Lage logo, visuell profil, bildekor, Facebookside, nettsted og miniportal for kundens brukere.

 

Idealkunde

Familiefedre/par i alder 30 -65 år. Primært øvre middelklasse med barn/barnebarn, jevnt over snittet høy utdannelse og en del privat kapital.

 

Jobben utført

Logo og visuell profil ble laget i samarbeid med kunde og basert på ønsker om farge, signaleffekt og brukergruppe fant vi en form som ble utarbeidet til ferdig produkt. Nettsted er laget med tanke på å få innkommende henvendelser fra Facebook, nettsøk, telefon og skjema. Bildekor er laget for maks synlighet innefor hva profil tillater.


Prosess

Logo er laget som en stilisert variant av et blå-orange firkanter og stram sans serif font. Sekundært er fargende arbeidet mot sterk kontrast og signaleffekt. Men med en del varme i fargene blir det sterkt, uten å være alarmerende. Visuell profil er laget utifra disse tankene, og skal først og fremst fungere i kontorrekvisita (brevark, faktura, konvolutt, visittkort etc.) utover hjemmeside.

Nettside

Hjemmesiden er svært enkel, og laget basert på svar fra målgruppen om hvilke behov som skal dekkes ved besøk. Forsiden konstaterer klart og unisont hva firmaet driver med, og leder bruker primært til å lese mer om tjenesten, sekundært til å ta kontakt pr telefon. Tjenestebeskrivelsen er korfattet og rett til poenget. Utover dette oppfordres bruker til ta kontakt pr telefon og kontaktside. Pr ett års drift har dette vært meget vellykket.
Grensesnitt er lettfattelig, spiller på logofarger, region og enkle, tilgjengelige kontaktpunker.

Gå til nettsted

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn