Nordstrand Tannlegesenter

Logo | visuell profil | Nettsted

Oppgave

Nettsted og webanalyse for kunden.

 

Idealkunde

Alle mennesker med tenner i Norstrandsområdet

 

Jobben utført

Jeg ble bedt om å lage en enkel side, som ville generere leads og var lett å operere. Kunden hadde noen tanker om hva han likte og formdlet det. Jeg laget opp en WordPress side på noen få timer, basert på egenutviklet malverk, og tok så noen runder med kunden på form og signaleffekter. Det skulle også settes opp mål og overvåkning i Google Analytics for å kunne følge kundereise og evaluere resultater.


Prosess

Siden ble laget meget raskt, med gode instruksjoner og klare mål. Kunden ville ha pasienter til å kontakte dem via skjema på siden. Det var på foregående side en tilnærmet ikke eksisterende hendelse at de ble kontaktet via nett. Med utgangspunkt i kundens ønske, og med bakgrunn i hva de driver med var dette faglig sett en enkel oppgave. Jeg lagde en ordinær fargepallet som passer yrkesretning og satte sammen dette i et standardisert rammeverk i WordPress.

Nettsiden

Startsiden er formet med et bilde av tannlege og pasient i en behagelig og avskrekkende situasjon. Under følger så tre store Call to actions knapper, som er plassert etter prioriet. Skjemaene som følger er kortfattede og relevante, slik ikke bruker faller bort pga kompleksitet.
Det skal sies at denne siden ble laget på et svært beskjedent budsjett, hvilket gav lite tid og ingen tid til forundersøkelser. Likevel fungerer siden svært godt etter sin målsetning og produserer i snitt en henvendelse hver dag. Dette har gitt en meget fornøyd kunde.

Gå til nettsted

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn