Scandinavian Trust Services AB

Logo | visuell profil | Nettsted

Oppgave

Lage logo, visuell profil og nettsted for kunden.

 

Idealkunde

Bedriftsledere i mellomstore og større bedrifter i utlandet med interesser i Sverige

 

Jobben utført

Logo ble laget i samarbeid med kunde og basert på ønsker om farge, signaleffekt og brukergruppe fant vi en form som ble utarbeidet til ferdig produkt. Nettsted er laget med tanke på å få innkommende henvendelser fra nettsøk og primært ta kontakt via telefon, sekundært epost og til sist skjema.


Prosess

Logo er laget som en stilisert variant av et blå-gult skjold, hvilket symboliserer beskyttelse og svanske farger. Sekundært er fargende også arbeidet mot representer konservativt og gyldent for kapital. Undersøkelsen viste at målgruppen fant forsiktig bruk disse av fargene riktigere for denne driften enn utvidet bruk. Visuell profil er laget utifra disse tankene, og skal først og fremst fungere i kontorrekvisita (brevark, faktura, konvolutt, visittkort etc.) utover hjemmeside.

Nettside

Hjemmesiden er svært enkel, og laget basert på svar fra målgruppen om hvilke behov som skal dekkes ved besøk. Forsiden konstaterer klart og unisont hva firmaet driver med, og leder bruker primært til å lese mer om tjenesten, sekundært til å ta kontakt pr telefon. Tjenestebeskrivelsen er korfattet og rett til poenget. Utover dette oppfordres bruker til ta kontakt pr telefon og kontaktside. Pr ett års drift har dette vært meget vellykket.
Grensesnitt er lettfattelig, spiller på logofarger, region og enkle, tilgjengelige kontaktpunker.

Forundersøkelser

Det ble gjort en del undersøkelser i forhold til konkurrenter. Styrker svakheter ble undersøkt og notert. Utover dette ble det ikke gjort større arbeid med dette foruten en del spørsmål til en snevert utvalg i målgruppen (20-25 personer).

 

Arbeid er basert på idealpersoner og en liten gruppeundersøkelse

undersokelse

Gå til nettsted

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn