Websider som selger

Websider er ditt utgangspunkt, ditt nav, din adresse på nett. Det er her alle gjør seg kjent med deg, gjør seg opp en mening om din virksomhet, dennes verdi, og eventuelt velger handle med deg. Enkle websider gjør dette lett for deg!

Enkle å bruke

Websidene jeg lager er basert på WordPress. Det innebærer at å redigere innhold og bilder er svært likt det å bruke Microsoft Word. Du kjenner allerede funksjonene godt, og kan begynne bruke nettsiden samme dag som du får den levert uten større opplæring.

Mye websider for pengene

Fra meg får du websider som ikke koster all verden. Ferdigutviklede standarder som er enkle å tilpass gjør det lett å lage sider raskt, hvilket i sin tur senker prisene. De lave kostnadene for oppstart gjør at du kan fokusere på andre viktige elementer i din digitale tilstedeværelse.

Websider for alle enheter

Å være synlig på mobil og tablets er i dag nesten viktigere enn på skjerm. Ja, vi jobber ved skjerm hele dagen, men de fleste av oss bruker smartmobiler og tablets langt oftere i søk etter varer og tjenester. Mine websider fungerer like bra på telefon som widescreen TV.

Hvorfor er websider så viktig?

Jeg kan snakke om dette til det kjedsommelige og argumnetere til kuene går hjem. Men det skal jeg ikke. I stedet vil jeg henvise til noe du forstår uten å kunne større om hverken det digitale, markedsmessige eller reklameorienterte, nemlig fakta.

 

Det enkleste fakta å vise til er de selskaper som har dukket opp og i dag dominerer handel på verdensmarkedet daglig. Det er selskaper som Google, Facebook, Amazon og Alibaba. Disse eksisterte knapt nok for 20 år siden og er i dag lokomotiver i verdensøkonomien. Her i Norge står aktører som Finn  og Komplett  for store deler av daglig omsetning av varer og tjenester.

Det er dog lite sannsynlig at du som leser dette har tilsvarende foretak, men fakta over illustrerer at nettet pr i dag er en av,  og for mange, den viktigste kanalen for sitt daglige virke.

 

Websiden er din forettning, ditt kontor eller din butikk. Fungerer ikke butikken kommer ingen til å handle i den. Ser den dårlig ut, skremmer du kunder ut før du har fått presentert dine varer og tjenester. Er den dårlig markedsført vil ingen finne den.

 

Det ditt valg å prioritere din webside. Hvis du gjør det, vil alt du legger til av resurser senere bli støttet og hjulpet av denne. Hvis ikke vil den arbeide mot deg.

Jack Ma - enkle websider

Jack Ma

Eier og leder i AliBaba.com

Jeff Bezos - suksess med enkle websider

Jeff Bezos

Eier og leder i Amazon.com

Larry Page - suksess medenkle websider

Larry Page

Leder og Deleier i Google.com

Mark Zuckerberg - suksess med enkle websider

Mark Zuckerberg

Leder og eier i Facebook.com

- Det er her jeg kommer inn.

Jeg kan gi deg det du trenger. Kunsten i mitt fag er å forstå om kunden trenger en Rolls Royce eller en Fiat. De fleste leverandører gjør ikke det. Deres fokus er å få kunden inn i et standardisert malverk og fakturere fast deretter. Dette er vel og bra for de fleste, men legger inn en rekke begrensninger som på sikt vil fordyre din aktivitet på nett. Jeg tar meg tiden til å gå igjennom dine behov og dine mål. Dermed trenger du ikke være bekymret for at du kjøper katta i sekken.

 

Ring meg gjerne på 41420541 eller

 

Send meg en melding

Lokal forankring

Jeg har stor tro på at nærhet til mine kunder er avgjørende for suksess. Å formidle kjernen til en bedrift over nett gjøres best med kombinasjonen av kunnskap om bedriften, dens kunder og begges forankring i deres område eller region. Derfor begrenser jeg meg til områdene rundt Asker, Bærum og nedre Buskerud.

 

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn