WordPress

WordPress er verdens mest brukte administrasjons- og styringssystem for nettsider. Nærmere 25% av alle nettsteder bruker i dag WordPress. Jeg har spesialisert meg på å levere sider som er enkle å bruke, tilpasse, og forme, samt genererer både leads og salg.

 

Hvorfor WordPress?

Det finnes mange gode grunner for å bruke WordPress. Blandt de grunnene som veier tyngst er hvor enkelt det er å bruke, de lave kostnadene, mulighetene for å tilpasse nesten en hver form for funksjon og den åpne standarden. Sistnevnte er en nøkkelfunksjon som har gjort at det finnes veldig mange som kan både utvikle, tilpasse, endre og reparere det som er laget. En kan godt si at velger du WordPress, så har du en leverandøruavhenging plattform. Selv om noe går i stykker, vil du grunnet mengden av kompetanse, med stor sannsynlighet ikke bare få det reparert, du vil også beholde både innhold og rangering i Google etter en reparasjon.

 

Muligheter

Med WordPress kan en gjøre så og si alt du ønsker. Den åpne plattformen tillater implentering av det aller meste som finnes av funksjoner på web, og finnes det ikke, så er det mulig å utvikle det. For den vanlige bruker byr dette på alt en trenger av vanlige funksjoner som kontaktskjemaer, kartanvisninger, forskjellige typer sporing, søk, blogg, responsivitet, animasjoner, kort fortalt alt HTML kan by på. Skal det på nett så kan det håndteres i WordPress.

 

Brukervennlighet

Administrasjonen i WordPress har et logisk og oversktlig grensesnitt. De fleste som tester dette forstår og kan bruke det etter 15-20 minutters innføring. Det finnes et enormt utvalg av opplæringsvideoer for både administrasjonssystemet og alle tenkelige og utenkelige plugins/tillegg. I tillegg til dette kan en tilpasse administrasjonen til å se ut slik du selv ønsker. En kan legge til og fjerne de funksjoner som ønskes tilgjengelig, og det er faktisk mulig å endre utseendet på administrasjonen totalt. Selve nettsidene som bygges i WordPress kan se ut akkurat slik du ønsker. Du kan velge mellom mange ti-tusenvis av forskjellige temaer (predifinerte design), eller utvikle ett selv om du har grunnleggende kunnskaper i html/css.

WordPress er for alle, både store og små

Funksjonalitet, brukervennlighet og tilgjengelighet har gjort det populært også blandt store aktører. Det fungerer like bra og stabilt med mange besøkende som få. Tryggheten og muligheten til å fikse raskt fra mange personer har gjort systemet til det foretrukne valg for en rekke internasjonale aktører for både egne nettsteder, kampanjesider og sider for isolerte produkter/tjenester.

 

 

Wordpress jphreklame

 

Nettbutikk?

Ikke noe problem. Her finnes mange alteranativer. Det mest brukte er Woocommerce. Her får du en svært enkel plug and play installasjon, hvorpå det eneste du trenger gjøre er å legge til koder for betalingstjeneste / innløsertjeneste, og så kan du bygge butikken med varer,  priser, skattetakster, spesifikasjoner og eventuell transport / logistikk. I forhold til hva netthandel har vært er dette virkelig lekende lett!

Snakk med meg om WordPress

Lokal forankring

Jeg har stor tro på at nærhet til mine kunder er avgjørende for suksess. Å formidle kjernen til en bedrift over nett gjøres best med kombinasjonen av kunnskap om bedriften, dens kunder og begges forankring i deres område eller region. Derfor begrenser jeg meg til områdene rundt Asker, Bærum og nedre Buskerud.

 

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn